5 Ekim 2010 Salı

Otur Sıfır!

“Devlet Bahçeli sağduyulu bir politikacı”,” ülkücü hareketi sokaktan çekti”,” tam bir devlet adamı” diyenler geçen haftaki Ani’de namaz kılma manasızlığından sonra şaşkınlığa düşmüş görünüyorlar. Ülkücü hareketin antipati yaratan hatta artık kimsenin ilgisini çekmeyen bir takım sokak aksiyonlarına son verdiği gerekçesiyle Devlet Bahçeli’ye ve onun MHP’sine biçilen Sınırlı Sorumlu Milliyetçilik görevi başarısız oldu.

Seçim mitinglerindeki “ip atma” yaratıcılığından sonra bir süre durulan Bahçeli, sahneye bu kez bilimsel bir ispat denemesiyle çıktı. MHP’nin 40. yılıyla iktidar olma heveslerini tuhaf bir matematiksel işlemle, bir tür ebcet hesabıyla eşleştirmeye çalışan Bahçeli, “ip atma”yla başladığı düşüşe böylece yeni bir boyut katmış oldu. Hesabın tutmadığını ise herkes gördü sanırım.


Bahçeli de bütün bunlardan sonra hızını alamamış olacak ki ne sihirdir ne keramet el çabukluğu marifet diyerek yüce Türk milletine kendilerinin kurt işaretiyle metalcilerin işareti arasındaki farkı canlı yayında uygulamalı olarak anlatmayı denedi. Sonuç: metalcilerin işaretini bilmeyen saf Türk milleti artık biliyor.

Yokuş aşağı durmak zordur. Son olarak Ani'nin yeniden fethi ortaya çıktı. Böylece kimisini 500 yıldır, kimisini 1000 yıldır fethettik iddiasında olunmasına rağmen her ne hikmetse her sene tekrar tekrar fethedilen kentlerin arasına Ani de girdi. Tanrı Dağı kadar Türk olduklarını Ani kentine yeniden girerek ispatladıktan sonra Hira Dağı kadar Müslüman olduklarını da kiliseden bozma bir camide namaz kılarak ispatladılar. Böylece gerekirse Anadolu'yu baştan sona yeniden fethedeceklerini söyleyerek seçim startını da vermiş oldular.

Görülen o ki; Bahçeli ve MHP'si arka arkaya matematik, müzik ve tarih derslerinden başarısız oldu. Yani:

Otur, sıfır!

0 yorum: